top of page
Poza scriitoruluiglobalteleorman

Demisia USR! Rezultat catastrofal pentru Alianța Dreapta Unită, în special USR.


USR a reușit performanța de a obține un scor catastrofal la nivel național. Așa cum se identifică, drept singurul partid de opoziție, astăzi aflăm că nu sunt nici pe departe. AUR a dovedit că a fost mult mai muncitor și s-a mobilizat, devenind astfel principalul partid de opoziție.

Liderii AUR au fost în toate județele, inclusiv la Teleorman și au fost alături de candidații lor.

Liderii USR nu au pus piciorul în teren, nu au venit alături de candidați, să ia satele, comunele, orașele și județele la pas. Au făcut 70% din campanie online și rezultatele au fost fix ceea ce meritau, poate chiar mai mult decât meritau.


USR a înregistrat o înfrângere majoră și la europarlamentare, ceea ce spune foarte multe despre cât de slabă a fost organizarea partidului.

Da, știm că bătălia a fost împotriva a doi monștrii, PSD și PNL, cu putere financiară și cu 90% dintre primari în funcție, dar să nu ai posibilitatea să obții nici măcar un consiliu județean, să mai și pierzi două sectoare, respectiv 1 și 2, și Brașovul, înseamnă că acest partid are nevoie de o reformă masivă sau merită să dispară de pe scena politică.

Până și UDMR a obținut 4 președinți de consilii județene.

Nu putem decât să spunem că ne pare rău de cei care au muncit în USR și chiar au luptat pentru schimbare, dar conducerea partidului i-a lăsat de izbeliște, pe cont propriu și asta s-a reflectat în rezultate.

Și-au abandonat proprii candidați, iar acum a venit nota de plată.

Ori vă resetați, ori vă dizolvați, dar în forma actuală nu meritați nici 5%.

Rușine, USR!


UPDATE:

CĂTĂLIN DRULĂ, PREȘEDINTELE USR, ȘI-A DAT DEMISIA.


Rămâne de văzut dacă și membrii din BPN vor face același lucru, pentru că nu doar Drulă este vinovat.

326 afișări0 comentarii

Commentaires


Post: Blog2_Post
bottom of page