top of page
Poza scriitoruluiglobalteleorman

Primarul de la Segarcea Vale este cercetat penal. Cărțile din Biblioteca Comunală aruncate la gunoi.


Primarul comunei Segarcea-Vale, Bobe Mihael, s-a ales cu dosar penal în urma unor sesizări privind depozitarea și îngroparea ilegală de gunoi.

La fața locului, polițiștii și inspectorii de mediu au constatat faptul că gunoiul era depozitat ilegal la marginea comunei. În dreptul gunoiului amestecat cu pământ se vedeau urme de utilaj, semn că primarul a dat ordin să fie ascunsă mizeria sub preș.

Un cetățean a filmat toată acțiunea, iar în timp ce filma a observat că, printre gunoaiele și peturile de la fața locului, erau foarte multe cărți cu ștampila Bibliotecii Comunale din Segarcea-Vale. Aceste cărți sunt dovada clară că cei din administrația publică sunt implicați direct și încurajează cetățenii la încălcarea legii.



Primarul de la Segarcea-Vale a mai fost certat cu legea în 2012, când era viceprimar, deoarece Agenția Națională de Integritate a constatat că era viceprimar și totodată administrator al S.C. BOBE MIH SRL.

Poate că de această dată primarul nu va mai scăpa și autoritățile își vor face treaba. În caz contrar, rămâne la aprecierea cetățenilor să-l schimbe la alegerile din 2024.

1.526 afișări0 comentarii

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page